Ha megtetszett valamelyik nyuszink, és szeretnél vásárolni tőlünk egy kis kedvencet, akkor nagyon örülünk, és lehetőség szerint segítünk.
DE elöljáróban gondolkodj el rajta, hogy tudod-e tartani, és nem csak futó hóbort a vágyad egy nyuszi iránt. Kezdetekben nem olcsó mulatság ám egy ilyen kisállat felszerelése. Természetesen lehet házilag is csinálni ketrecet stb. Egy nyúl elélhet akár 7-10 vagy akár több évig is, tehát hosszú távra kell vele tervezni! Ugyanolyan érző lények mint a többi kisállat, tehát őket is megviseli ha nem foglalkoznak velük, mindezek mellett okosak, szobatisztaságra nevelhetők.

 

Van 2 dolog amiről szinte lehetetlen leszoktatni őket Ez a tapéta, és kábelrágás. Ezek ellen persze lehet védekezni, ajánlott is. A nálunk vásárolt nyuszikat ha valamiért mégsem tudod megtartani jelezz felénk, visszafogadjuk, de a pénzt nem áll módunkban visszaadni. Ha bármi más egyéb probléma merül fel, szólj nekünk, megoldjuk. Mindent összevetve megéri nyuszit tartani, mert tündéri, kedves szőrgombócok, még akkor is ha néha kikergetnek a világból a rosszaságukkal. Ha jól meggondoltad, és tudod vállalni érte a felelősséget, akkor lépj velünk kapcsolatba bátran! A kicsiket először 4 hetes korban tudod meglátogatni, majd 6 hetesen viheted haza. Képeket, persze előbb is láthatsz, és nyuszit is ki tudsz választani, majd lefoglalni. Nyulakkal kapcsolatos kérdésedre szívesen válaszolunk! Természetesen akkor is, ha nem nálunk vetted a nyusszt.

Elérhetsz bennünket a Kapcsolat menüpont alatt.

Hozzászólások lezárva.